Om os

Om Ming Hao

Lækker kinesisk mad og god service i flotte omgivelser

Ming Hao er en kinesisk restaurant som rummer 700 kvm på Levysgade 2.
Restauranten er centralt beliggende i Horsens, og tilbyder mere end 26 forskellige varme retter fra aftenbuffeten.

Kort om Ming Hao

Vi tilbyder frokostbuffet, aftenbuffet, á la carte, sushi, salat, kaffe og meget mere. Med vores store lokaler i byen, huser vi op til 200 siddepladser i restauranten. Ye Hing, ejer af restauranten, er uddannet kok og er manden bag gryderne i det store køkken. Restauranten er familieejet, og har en håndfuld ansatte som hjælper med at drive restauranten.

Traditionelt - med et twist

Hos Restaurant Ming Hao bestræber vi os efter at bygge restauranten op, som en rigtig traditionel kinesisk restaurant. Vi vil gerne tage en lille bid af Kina med til Horsens. Vi har blandt andet et springvand i forhallen, som man kender fra Kina. Vi glæder os til at tage fint imod vores kunder i byen, eftersom vi er nye i Horsens. 

Vi har tidligere drevet en kinesisk restaurant i Storkøbenhavn, nu glæder vi os til at prøve lykken i Horsens. Vi støtter også lokalsamfundet i Horsens, hvor vi blandt andet køber vores kød fra vores nabo på den anden side af vejen. Så bliver det ikke mere lokalt. 

Rent kulinarisk, så er det vores mission at lave god, traditionel kinesisk mad, som man kender den. Vi er dog ikke bange for at tage nogle chancer engang i mellem, og tilføje et lille twist til det klassiske.